Informacije o dostavi
Način i rok isporuke Naručene proizvode isporučujemo na teritoriji Republike Srbije, u svim mestima u kojima je moguća isporuka i naplata od strane kurirske službe Post Express (Pošta Srbije).
Rok isporuke je 1 do 3 radna dana, u redovnim okolnostima. Isporuke se ne vrše vikendom i državnim praznicima, a iste se vrše u skladu sa poslovnom politikom i radnim vremenom kurirske službe.
U slučaju vanrednih okolnosti ili bilo kakvih problema vezanih za Vašu porudžbinu bićete blagovremeno obavešteni.
Troškovi isporuke
Cena isporuke zavisi od težine paketa i naplaćuje se po cenovniku koji je naveden u daljem tekstu. Isporuka se plaća prilikom preuzimanja pošiljke, direktno kuriru gotovinom.
Obaveštenje o ceni isporuke će Vam stići i na e-mail prilikom uspešno obavljenog procesa poručivanja, zajedno sa specifikacijom porudžbine.
Cenovnik
Do 0.5 kg: 480 din
Preko 0.5 do 1 kg: 510 din
Preko 1 do 2 kg: 560 din
Preko 2 do 5 kg: 660 din
Preko 5 do 10 kg: 860 din
Preko 10 do 20 kg: 1160 din
Preuzimanje pošiljke
U procesu isporuke potrebno je da kupci naših proizvoda obezbede prijem istih. Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-19 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.
Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da bi utvrdili da li postoje oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.
Uobičajena praksa je da vas kurir kontaktira neposredno pre isporuke kako bi najavio svoj dolazak. Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. U slučaju da kupac ne bude na adresi ili se ne javlja na telefon ostavljen u porudžbenici, kurir još jednom pokušava dostavu i u suprotnom vraća nam paket. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.
© 2025. All rights reserved.